Anne Potemans is de nieuwe PR Manager van Astara Western Europe

Kontich, 25 oktober 2022. Sinds deze maand is Anne Potemans als nieuwe PR Manager bij Astara Western Europe aan de slag gegaan. Ze is vanaf nu verantwoordelijk voor het PR-beleid en de contacten met de Belgische en Luxemburgse media voor de merken Hyundai, Isuzu en Maxus.

Daarnaast zal ze ook instaan voor het verder activeren van de merken via de events- en sponsorwerking van deze merken. Anne zal bovendien ook de Corporate Communicatie van Astara mee helpen uitbouwen en zo het mobiliteitsverhaal mee vorm geven.

Vóór haar komst vervulde Anne diverse communicatie-, marketing en PR-functies binnen de autosector. Ze brengt meer dan 20 jaar ervaring en een uitgebreid netwerk mee. Ze is dan ook geen onbekende van het huis. Via haar zelfstandige activiteiten was ze in het verleden al werkzaam voor de merken die vandaag onder de Astara vlag opereren.

“Ik kijk heel erg uit naar het weerzien met de verschillende media en het verder uitwerken van de PR-strategie en de communicatie voor de huidige en toekomstige merken.”

Anne Potemans is bereikbaar per mail via [email protected] of telefonisch via 0473 841 876. ​ ​

 

Over Astara Western Europe Newsroom

About astara: The Open Mobility Company

We are an open mobility company, with a human-to-human approach, committed to sustainability.

With a turnover of more than 5 billion euros in 2022, astara offers personal mobility solutions, with options for the different needs of each user depending on the maturity of each market, including all ownership, subscription and car sharing. A mobility ecosystem, backed by data intelligence and supported by the astara platform.

All of this is thanks to astara’s diverse team, with more than 40 nationalities, in 19 countries and 3 continents: Europe, LATAM and Southeast Asia.

For more information about astara, visit www.astara.com

Contacts:

[email protected]
PR & Corporate Communications Manager Astara Western Europe

Contact

Pierstraat 229

0475261609