Kaat Van Severen FLEET Manager of the Year 2023

Kontich, 11 januari 2023. Vorig jaar was ze al runner up met een hele mooie tweede plaats, dit jaar is het helemaal raak. Kaat Van Severen van Astara heeft de hoofdprijs beet en is FLEET Manager of the Year 2023 by VAB!

Astara is als verdeler van 7 merken - Isuzu, Hyundai, Maxus, MG, Silence, SsangYong en Suzuki - een grote speler geworden op de Belgische markt. De mix van een aanbod van kwalitatieve produkten en het harde werk en enthousiasme van Kaat en haar fleet team, heeft ervoor gezorgd dat een heel aantal van deze merken ondertussen een vaste waarde geworden zijn in de portefeuille van de fleetbeheerder. Voor de introductie van de nieuwe toevoegingen aan de groep, zoals bijvoorbeeld het Spaanse Silence in december, wordt op hetzelfde elan doorgegaan.

Hoe blij Kaat is met deze titel ? "Ik ben ongelofelijk blij en fier ! Het is een bekroning en beloning voor het harde werk van de afgelopen jaren. Eerst hebben we Hyundai op de kaart gezet, twee jaar geleden zijn de andere merken erbij gekomen en ondertussen blijven we groeien." zegt Kaat. Deze titel is de kers op de taart voor mezelf en het hele fleet team, en hij smaakt naar meer."

Veel tijd om te genieten van titel heeft Kaat niet met het aanstormende Autosalon van Brussel : "Het Autosalon is na 2 jaar terug en het is de perfecte plaats om onze 7 merken en mobiliteitsoplossingen in de kijker te zetten. Wij vliegen er opnieuw met volle energie in en deze mooie titel kan alleen maar bijdragen om er een topeditie van te maken." voegt ze nog toe. Afspraak in paleis 6 op de Astara stand!

 

 

 

Over Astara Western Europe Newsroom

About astara: The Open Mobility Company

We are an open mobility company, with a human-to-human approach, committed to sustainability.

With a turnover of more than 5 billion euros in 2022, astara offers personal mobility solutions, with options for the different needs of each user depending on the maturity of each market, including all ownership, subscription and car sharing. A mobility ecosystem, backed by data intelligence and supported by the astara platform.

All of this is thanks to astara’s diverse team, with more than 40 nationalities, in 19 countries and 3 continents: Europe, LATAM and Southeast Asia.

For more information about astara, visit www.astara.com

Contacts:

[email protected]
PR & Corporate Communications Manager Astara Western Europe

Contact

Pierstraat 229

0475261609